【Men In White】 – April 2021

Nuewee berbesar hati dijemput oleh Red Storm Pictures untuk menyertai sidang media “Men In White”. Berpeluang berkumpul dan berkomunikasi dengan pelakon Malaysia. Kita dapat rasakan dedikasi mereka.

Semasa epidemic, semua orang memakai topeng dan mematuhi SOP dan ia mewujudkan suasana yang kurang ceria seperti dahulu. Walau bagaimanapun, sifat jenaka hos membuatkan seluruh suasana berasa gembira dan ceria.

“Men In White” diterbitkan oleh Pengarah Urusan Red Storm Pictures Tzzy Liang Chia, Pengarah Operasi Pua Siew Peng, Penerbit Eksekutif Hoi Foong Yee, Penerbit bersama Chris, Daniel dan Max, editor Leaf Lum, Penulis Skrin Wesley Wong, Fotografi Stephen Chua dan Pengarah Loon.

Jalan cerita "Men In White" berkisarkan seorang pakar oftalmologi terkenal bernama Zhang Zisong (Kelvin Liew) yang direkrut ke Pusat Perubatan Dawning Eye. Rakan sekerja wanita di kemudahan perubatan menghargai kecantikannya, tetapi pakar bius wanita yang menyendiri Xu Xinyi (Tong Xin) menganggapnya seperti biasa. Liu Shaofeng (Eric Chen), yang telah berkahwin dengan Chen Meiqi (Rosa Chong) selama 20 tahun, dan anaknya telah bertengkar. Pada masa yang sama, dia mendapat tahu di hospital bahawa rawatan pembedahan bekas rakan sekerjanya adalah buruk, menyebabkan dia mengalami tekanan fizikal dan emosi yang teruk. Di dalam struktur yang kelihatan tenang, terdapat kisah kehidupan, pasang surut gelap, terang dan kegelapan...

Sebagai salah satu penaja produksi tempatan ini, drama perubatan baharu “Men In White”, Nuewee mengambil langkah untuk menyokong produksi Malaysia. Pelakon yang hebat termasuk Kelvin Liew, Tong Xin, Eric Chen, Rosa Chong, Freddie Wong, Jonathan Lee, Aaron Lui, April Chan, Jian Wen, Paige, Ziah, Nina, Ke Qing dan Mandy.

Siri TV “Men In White” akan disiarkan di RTM2 setiap Isnin dan Selasa (4-5 petang) mulai 24 Mei 2022.

Berita berkaitan: https://www.orientaldaily.com.my/news/entertainment/2021/04/28/407997

Sidang media akhbar:

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Bahasa Melayu
× Bagaimana saya boleh membantu?