1. Berapakah setiap pembelian yang diperlukan untuk dapat penghantaran percuma?

-Pelanggan di Malaysia Barat mendapat pos percuma apabila mereka membeli sekurang-kurangnya RM160 dalam satu resit, mereka perlu memilih syarikat pengeposan + kos penghantaran semasa menyemak troli beli-belah. Semasa pembayaran akhir, sistem secara automatik akan menunjukkan penghantaran percuma. Manakala, pelanggan di Malaysia Timur (Sabah & Sarawak) dan Singapura perlu membayar kos penghantaran mengikut berat bungkusan.

2. Ada menyediakan Perkhidmatan Ambil Sendiri?

-Syarikat kami menyediakan pengambilan sendiri di kedai, anda boleh memilih "Self PickUp" semasa membuat pembayaran dan maklumkan kepada kami sebelum anda datang.

3. Bagaimana untuk menggunakan Label Alamat?

– Apabila anda membuat pesanan untuk seterusnya, anda akan dapat mengakses maklumat yang telah ditetapkan sebelum ini. Ini dapat menjimatkan masa anda daripada perlu menyimpan semula maklumat penghantaran. "Label" memudahkan anda menulis maklumat anda atau pelanggan anda.

4. Berapa hari masa yang diperlukan untuk menghantar dan menerima barang?

-Selepas kami menerima tempahan dan bayaran anda, kami akan memproseskan pesanan dalam masa 1-2 hari bekerja. Masa penghantaran Malaysia Barat adalah kira-kira 2-5 hari bekerja & Malaysia Timur (Sabah & Sarawak) (NinjaVan) dan Singapura (NinjaVan) adalah 5-10 hari bekerja.

5. Bagaimanakah saya boleh menyemak butiran pesanan saya?

– Anda boleh pergi ke “Pesanan Penghantaran Saya” untuk semakan. Apabila pesanan belum disahkan, Pemprosesan akan dipaparkan.

Apabila pesanan diproses, anda boleh membuat pertanyaan untuk "Invois + Nota Konsainan".

6. Apakah yang perlu saya lakukan jika saya terlupa kata laluan?

– Jika anda terlupa kata laluan anda, anda boleh klik Lupa Kata Laluan. Selepas mengisi Alamat E-mel anda, kata laluan baharu akan dihantar secara automatik ke peti masuk E-mel anda.

7. Bolehkah setiap seorang memohon dua akaun?

– Tidak, sistem hanya membenarkan satu orang mempunyai satu akaun. Syarikat akan menggunakan nama peribadi (nama penuh), nombor ID, nombor telefon, E-mel, untuk mengesahkan identiti. Jika kami menemui identiti pendua, kami akan membatalkan (Digantung) ahli yang menyertai kemudian, dan hanya menyimpan permohonan pertama.

8. Apakah maklumat yang perlu saya isi?

– Bagi memastikan maklumat ahli adalah lengkap, ahli perlu mengisi nama Penuh, nombor telefon, Nombor IC, gambar depan dan belakang IC, tarikh lahir, alamat penuh surat-menyurat dan akaun bank untuk berjaya menjadi ahli.

9. Jika saya ingin menukar data kemudian, bolehkah saya pergi ke Profil untuk menukarnya?

-Ya, anda boleh menukarnya dalam "Profil Saya" apabila anda ingin menukar butiran peribadi anda. Selepas membuat perubahan, tekan "Simpan".