Apakah Buckthorn Laut?

Nuewee-What-is-Sea-Buckthorn 600 x 314

Buckthorn laut adalah makanan perubatan yang mengandungi pelbagai jenis vitamin, unsur jejak, asid amino dan bahan aktif biologi yang lain. Buckthorn laut sangat berkhasiat, terutamanya kaya dengan vitamin, dan dikenali sebagai raja vitamin C di dunia.

Kebaikan Buckthorn Laut:

  • Kesan terhadap penyakit sistem kardiovaskular: anti-aritmia, anti-iskemia miokardium, mengurangkan saiz infarksi miokardium, melegakan angina pectoris dan meningkatkan fungsi jantung.
  • Kesan penyakit serebrovaskular: mengurangkan tekanan darah tinggi, mengurangkan hiperlipidemia, mengurangkan kelikatan darah, menghalang pengagregatan platelet yang berlebihan, melembutkan saluran darah, meningkatkan peredaran darah, mencegah arteriosklerosis, dan meningkatkan bekalan darah dan bekalan oksigen ke otak.
  • Kesan terhadap metabolisme dan sistem imun: Ia mempunyai kesan anti-alergi tertentu, boleh meningkatkan daya tahan penyakit badan, dan juga mempunyai kesan tertentu untuk meningkatkan fungsi metabolik badan.
  • Kesan anti-tumor dan anti-kanser: Ia mempunyai anti-kanser yang jelas dan kesan anti-kanser.
  • Kesan ke atas penyakit sistem pernafasan: Ia mempunyai fungsi melegakan batuk dan melegakan asma, memberi manfaat kepada paru-paru dan mencairkan kahak, dan mempunyai kesan yang baik terhadap faringitis kronik, bronkitis, sakit tekak, asma, batuk dan kahak dan penyakit sistem pernafasan yang lain.
  • Kesan terhadap penyakit sistem pencernaan: Ia berfungsi mencerna dan tidak bergerak, menguatkan limpa dan memulihkan perut, menenangkan hati.
  • Kesan perlindungan hati: boleh menggalakkan sel metabolisme, meningkatkan fungsi hati, anti-lemak, anti-sirosis. Ia mempunyai kesan perlindungan yang jelas terhadap jantung, hati, kotor dan sumsum tulang.
  • Anti-radang dan miogenik, dan menggalakkan pertumbuhan semula tisu: Ia membantu untuk kerosakan sinaran, terbakar, melecur, dan ulser yang terhasil akibat baring, duduk atau berada ditempat yang sama akibat sakit pada jangka masa yang sangat lama.

Nuewee Super Green Juice with Sea Buckthorn boleh membantu membersihkan darah, melawan kanser dan detoks secara semulajadi~ Sudah tentu, kesannya lebih daripada itu!

Semak sekarang! >>> Nuewee Organic Super Green Juice with Sea Buckthorn

Bahasa Melayu
× Bagaimana saya boleh membantu?